Luister
muziek
1 april 2022 - 15:41
Deel dit artikel:

Vijf jaar Paasvuur Budel: groot feest en vuurwerkshow aan Voorterdijk

Op zaterdag 16 april organiseert Jeugdclubs Budel wederom het Paasvuur. Het is inmiddels het vijfde jaar dat deze traditie rondom Pasen in Budel neerstrijkt. Helaas gooide corona de afgelopen twee jaar roet in het eten, maar ze zijn terug.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Jeugdclubs Budel
Advertentie

En dat wordt groots gevierd op de feestlocatie aan de Voorterdijk. Hier wordt het Paasvuur ontstoken en kan iedereen genieten van gezellige livemuziek, entertainment, een drankje, lekker eten en een spectaculaire vuurwerkshow.

Begin

Het paasvuur werd ooit in het leven geroepen door Jeugdclubs Budel om een evenement neer te zetten waar jong en oud welkom zijn en waar er voor iedereen wat te doen is. Met deze gedachte wordt er ook dit jaar weer volop achter de schermen gewerkt aan een onvergetelijke editie.

Op het feestterrein is er vanaf 18.00 uur volop vermaak voor de kinderen. Van luchtkussens tot lasergamen en van schminkclowns tot zelf marshmallows roosteren. Het feest wordt om 18.30 uur écht geopend met een grandioos optreden gegeven door de beroemde Loco Loco Discoshow. Een kindershow vol muziek, dans en kans om mooie prijzen te winnen. Ook de Paashaas is aanwezig om met alle kinderen op de foto te gaan en te dansen.

Vuurwerkshow

Voor de ouders, opa’s, oma’s en alle andere bezoekers is er livemuziek van de band Whalebone op het buitenpodium. En kan er genoten worden van een lekker drankje en hapje. Rond 21.00 uur wordt het grote paasvuur ontstoken en kan iedereen genieten van het indrukwekkende en sfeervolle vuur. Om dit jubileumjaar extra te vieren is er bij het ontsteken van het paasvuur ook een spectaculaire vuurwerkshow te zien.

Het feest is daarna nog lang niet voorbij, want in de grote feesttent komt niemand minder dan feestband One Shot de tent op z’n kop zetten. De avond wordt afgesloten door de Budelse DJ Vossa.

Gratis toegang

Genoeg ingrediënten om een er grandioos evenement van te maken. Daarom nodigt Jeugdclubs Budel iedereen uit om op zaterdag 16 april naar het Paasvuur te komen. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie