Luister
muziek
19 juni 2022 - 06:05
Deel dit artikel:

Kermis Soerendonk 2022: tal van attracties, gezelligheid en activiteiten

Van zaterdag 25 juni tot en met dinsdag 28 juni kunnen Cranendonckers (én mensen uit de regio) zich vermaken tijdens de kermis in Soerendonk. De wethouder van de gemeente Cranendonck zal zaterdag 25 juni om 19.00 uur de kermis officieel van start laten gaan.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

De kermisattracties worden wederom opgesteld op het Jan Maasplein en de Dorpsstraat. De kermis bestaat uit het Lunapark, Vulcano Power, Grijpkranen, Schietsalon, Draaimolen, Pusher, Snoep en Suikerspin, Lijntrekspel, Gebakkraam, Vuilnisbakkenspel, Visverkoop, Snackbar en IJsverkoop.

Verder organiseert de Dorpsraad Zurrik in samenwerking met de lokale horeca en de kermisexploitanten diverse activiteiten en zal voor het nodige vertier en drankjes worden gezorgd tijdens de kermis.

Wegafsluiting kermis Soerendonk

In verband met de kermis in Soerendonk zal woensdagmorgen 22 juni tot en met woensdag 29 juni de dorpskern worden afgesloten voor het doorgaande verkeer. Nabij het pand aan de Dorpsstraat 15 wordt de weg afgesloten voor alle verkeer, waarbij betonblokken bij de wegafzetting worden geplaatst. Voor de hulpdiensten en de locale bewoners is de bereikbaar gewaarborgd.

Het verkeer komend vanuit Maarheeze wordt ter hoogte van de kruising tussen de Molenheide en Heuvel omgeleid via de Van Schaiklaan. Het doorgaand verkeer komend vanuit Budel wordt ter hoogte van de kruising van de Dorpstraat en Kruisstraat omgeleid via de Kruisstraat en de Heuvel richting Molenheide. De hulpdiensten hebben toegang tot het kermisterrein.

Mogelijke overlast wordt zoveel mogelijk beperkt. Hiervoor worden diverse verkeersmaatregelen getroffen.

Wegsleepregeling

Voertuigen die fout staan geparkeerd tijdens de kermisperiode worden weggesleept conform de wegsleepregeling die van kracht is.

Locatie woonwagenterrein

De woonwagens van de kermisexploitanten worden tijdelijk gestationeerd op het verhard terrein en grasveld achter gemeenschapshuis D’n Donck.

Afvalcontainers

Op kermismaandag om ongeveer 07.30 uur vindt de afvalinzameling door de afvalophaler als volgt plaats:
- Gft-inzameling;

De bewoners van de Dorpsstraat moeten er rekening mee houden dat zij hun gft-afvalcontainer op een dusdanige locatie plaatsen dat de afvalophaler deze kan ophalen.

Tijdens de kermisperiode worden de afvalcontainers van het Jan Maasplein tijdelijk verplaatst naar de hoek van de Van Schaiklaan en De Loop bij de brievenbus.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie