Luister
Live
21 juni 2022 - 06:06
Deel dit artikel:

De Borgh opent theaterseizoen met open dag

Op zondag 26 juni organiseert MFC De Borgh in Budel samen met de verenigingen en bedrijven die er gevestigd zijn een open dag. "Deze dag laten we zien wat er allemaal gebeurt achter de façade van dit mooie gebouw", zegt de organisatie.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Harm van Leuken

Zo kun je achter de schermen kijken in de theaterzaal, de geluidsdichte repetitieruimte en is de bibliotheek geopend. In de foyer vinden er optredens plaats van onder andere Autumn Leaves.

In de sport- en spelzaal kun je deze dag deelnemen aan clinics van tafeltennisvereniging Budilia en handboogvereniging De Grensjagers. Je kan deze dag dus ook zelf meedoen en ervaren hoe het is om deze sporten te beoefenen.

Opening theaterseizoen

Om 14.00 uur opent de theatercommissie op ludieke wijze het nieuwe theaterseizoen 2022/2023. Er wordt flink uitgepakt dit seizoen. Naast de vaste verenigingen als E.M.M. en de Budelse Comedie zijn er wederom regionale en landelijke artiesten gepland. Onder andere Alex Ploeg, Eagles Legacy (SBS The Tribute) en Rob Scheepers zijn dit seizoen op het podium te vinden. Deze en de bijna veertig overige voorstellingen worden deze middag aan het publiek gepresenteerd.

Verkoop tickets

Aansluitend start de verkoop van de passe-partouts. Een week later start de losse verkoop van de tickets. Meer informatie is te vinden op www.deborghbudel.nl en www.theaterdeborgh.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug