Luister
Live
22 juni 2022 - 06:05
Deel dit artikel:

Zonnebloem Maarheeze naarstig op zoek naar chauffeurs voor hun gasten

De plaatselijke Zonnebloemafdeling Maarheeze is naarstig op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die zich in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking in Maarheeze.

cranendonck24
  / advertorial

Nu de coronacrisis op zijn retour lijkt en er weer van alles mag, wil de afdeling snel de draad oppakken en nieuwe activiteiten gaan organiseren. Daarvoor zijn wel extra vrijwilligers nodig. De afdeling heeft met name behoefte aan chauffeurs voor vervoer van gasten en vrijwilligers bij uitjes.

Zonnebloemvrijwilligers gaan op bezoek, samen eropuit en organiseren vakanties en activiteiten voor mensen die door een lichamelijke beperking vaker alleen zijn dan ze zouden willen. Voor hen zijn persoonlijk contact en eropuit gaan niet altijd vanzelfsprekend. En voor velen van hen is sociaal isolement een dagelijkse realiteit. Als Zonnebloemvrijwilliger laat je deze mensen niet zitten. Je creëert momenten om naar uit te kijken en herinneringen om te koesteren.

Aan de slag

Nu deze coronacrisis voorbij lijkt en er langzaam maar zeker weer van alles mag, wil de afdeling Maarheeze snel aan de slag met het organiseren van nieuwe activiteiten. Daarbij ligt de nadruk steeds meer op kleinschalige en 1-op-1-activiteiten. En wil de afdeling er de komende jaren voor nog meer mensen in Maarheeze kunnen zijn. Maar dat alles kan alleen als er veel nieuwe vrijwilligers bijkomen. Help jij ook mee?

Het verschil maken

Vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem is niet alleen leuk om te doen, het geeft ook een goed gevoel om iets voor een ander te kunnen betekenen. Met jouw tijd en inzet kun je echt het verschil maken. Uit deze contacten ontstaan dan ook vaak hechte vriendschappen.

Kennismaken

Is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Stuur dan een mail, daarna bekijken we samen hoe jij je het beste in kunt zetten als chauffeur. Neem contact op met Antoon Schakenbos, email: schakenbosa@gmail.com. 

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug