Luister
muziek
1 juli 2022 - 12:20
Deel dit artikel:

Kermis Budel-Schoot: hou rekening met deze wegafsluiting

Het is dit jaar wederom gelukt om een kermis in Budel-Schoot te organiseren op het Vogelsplein. De kermis wordt volgende week zaterdag 9 juli op een feestelijke manier geopend en duurt tot en met dinsdag 12 juli.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Op het kermisterrein zijn de volgende kermisattracties te vinden: de autoscooters, rupsbaan, draaimolen, grijpkranen, het lijntrek- /bussenspel en de fotoschietsalon. De gebakskraam en de suikerwerken met suikerspin zorgen voor de inwendige mens. Vrijwilligers van de Hernieuwde Levenskracht leven met hun enveloppenspel een maatschappelijke bijdrage aan onze gemeenschap. Jong Nederland zorgt verder voor een gevarieerd kermisprogramma. Uiteraard in samenwerking met de kermisexploitanten van Budel-Schoot, de lokale ondernemers en de scholen.

Wegafsluiting kermis Budel-schoot

Alle kermisattracties worden op het grasveld van het Vogelsplein opgesteld. Het terrein wordt daarom afgesloten met wegafzettingen (uitgezonderd het bestemmingsverkeer). Vanaf woensdag 6 juli mogen de kermisexploitanten starten met de opbouw van hun kermisattracties.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie