Luister
Live
2 juli 2022 - 12:06
Deel dit artikel:

Superpopulaire sport padel nu ook te spelen in Cranendonck

Padel, een combinatie van tennis en squash, is de snelst groeiende sport in Nederland. En nu ook te spelen in Cranendonck. In Maarheeze zijn twee gloednieuwe banen beschikbaar.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - TC Maarheeze

Het is een aantrekkelijke sport voor jong en oud en je leert het gemakkelijk. Tennis Club Maarheeze beschikt nu ook over twee gloednieuwe padelbanen naast de zes tennisbanen. Met het lidmaatschap van TC Maarheeze kun je zowel tennissen als padellen. Ook als je geen lid bent kun je een padelbaan huren.

Groeiende populariteit

TC Maarheeze biedt al vijftig jaar de mogelijkheid in Maarheeze de tennissport te beoefenen. Door een actief jeugdbeleid, groeit de laatste jaren het ledental weer. Ook corona hielp een handje mee, want tennis en padel zijn coronavriendelijke sporten. De groeiende populariteit van de padelsport was voor het bestuur aanleiding te onderzoeken of padel een bijdrage kan leveren aan een gezonde toekomst van de club.

Realisatie

De voorbereidingen werden gestart, plannen gemaakt en aan de leden voorgesteld. Na de goedkeuring kon de uitvoering starten. De realisatie van de twee padelbanen, anderhalf jaar later, is nu een feit waar de vereniging apetrots op is. De leden zelf hebben voor een deel bijgedragen aan de financiering van het project met een crowdfundingsactie.

Introductieweek

Om kennis te maken met padel organiseert TC Maarheeze een introductieweek van 2 tot en met 8 juli. Iedereen, leden en niet-leden, jong en oud, kan dan gratis een kennismakingsclinic van 45 minuten volgen op de padelbanen op Sportpark De Romrijten in Maarheeze. Informatie hoe je je aan kunt melden voor de clinics, de tijden en alle verdere informatie staat op de website van de club.

Gereduceerd tarief

Ook kun je hier informatie vinden over de kosten van het lidmaatschap, lessen, baanreservering en hoe en wanneer je een baan kunt huren. Tijdens de clinics kun je tegen gereduceerd tarief lid worden, inclusief vijf padellessen.

De officiële opening van de padelbanen vindt plaats op zondag 17 juli. 

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug