Luister
muziek
3 juli 2022 - 09:44
Deel dit artikel:

Wereldrecord Rubik's Cube oplossen verbreken? Cas (11) helpt je in Budel op weg

Heb jij thuis ook zo’n gekleurde kubus in de kast liggen, een Rubik's Cube? En lukt het je maar niet om hem op te lossen? Dan is deze activiteit iets voor jou. De 11-jarige Cas van Eerd geeft uitleg over de herkomst van de kubus en wie het wereldrecord op zijn of haar naam heeft staan.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Deze jeugdige kennismaker zal demonstreren en leren hoe je de Rubik’s Cube oplost en daarna mogen jullie zelf aan de slag. Als klap op de vuurpijl zal Cas proberen om zijn eigen record te verbreken. Dit staat nu op ruim 2,5 minuut.

Deelnemen

Deze gratis activiteit vindt plaats in de Bibliotheek in Budel op woensdag 13 juli van 14.00 tot 15.00 uur. De workshop is voor beginners uit groep 6, 7 en 8. Er is plaats voor vijf deelnemers, dus wees er snel bij.

BREIN!

Deze activiteit, waarbij je je hersenen aan het werk zet, is onderdeel van BREIN!, een (online) programmering van Bibliotheek De Kempen over allerlei facetten van het brein gecombineerd met allerlei informatie, tips, collectie aanbevelingen, weetjes, filmpjes en links naar interessante websites. Meld je aan via de agenda van bibliotheekdekempen.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie