Luister
muziek
9 juli 2022 - 15:33
Deel dit artikel:

ZoMareseravond: ook hier kun je in gesprek met Zeg 't Mares

De werkgroep Mooi Mares is druk bezig met het in kaart brengen van de input die men ontving tijdens de verdiepende themasessies die in de maanden april, mei en juni plaatsvonden. Uit de vele uren aan gesprekken én de enquête die daaraan voorafging gaat een toekomstvisie gedestilleerd worden.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

De planning is dat die ná de zomerperiode – waarin ook de werkgroepleden op vakantie gaan – op papier gezet gaat worden, om vervolgens in het najaar aan de inwoners van Maarheeze terug te kunnen koppelen. "Maar vóór die tijd willen we graag van de gelegenheid gebruikmaken om met alle inwoners op informele wijze in contact te komen, door deel te nemen aan de ZoMareseravond op 15 juli", zegt de organisatie.

Leren kennen

Op de ZoMareseravond, die georganiseerd wordt door Poort van Brabant, staan enkele werkgroepleden in één van de standjes, om in gesprek te gaan met iedereen die te elfder ure nog wat kwijt wil, die graag wil weten hoe het project Zeg ’t Mares! er nu voorstaat, of die gewoon eens wat werkgroepleden zou willen leren kennen. Met deze informele ontmoeting sluit de werkgroep de inventarisatiefase af en gaat na de vakantie aan de slag met de afronding.

Terrein

Graag verwelkomen zij iedereen tijdens dit gezellige en muzikale buitenevenement, dat traditioneel de zomer inluidt. Het start om 18.00 uur op het terrein tussen de Muzenberg en De Smeltkroes, is gratis toegankelijk en naast een goed gesprek kun je er prima terecht voor een hapje en een drankje.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie