Luister
Live
5 augustus 2022 - 12:27
Deel dit artikel:

Wandelaars vierdaagse kijken ogen uit bij IVN, met Olivia als grote gelukkige

De Avond4Daagse Maarheeze was in mei te gast bij IVN Cranendonck. Uitgangspunt was hun honk. De door de perfecte organisatie uitgezette wandeling leidde door de bossen van de Baronie van Cranendonck en eindigde in de Belevingstuin van het IVN.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - IVN Cranendonck

"Volop gelegenheid voor ons om er wat educatiefs aan toe te voegen", zegt het IVN. "Zoals het voelen aan opgezette vogels en een vraag over nestkastjes tijdens de wandeling. In de tuin waren er heel veel waterdiertjes te bekijken. Voor een rondje over het Blotevoetenpad werden door menig kind snel de schoenen uitgetrokken."

Nestkastjes

Op de opdracht over de genummerde nestkastjes langs de route zijn leuke reacties gekomen, er is veel meer in de natuur gekeken. Daar was het nou net om te doen. Er zijn 87 briefjes ingevuld, waarvan er op 19 de goede oplossing stond.

Olivia wint prijs

Na loting was Olivia de Kort de gelukkige om haar prijs in ontvangst te nemen. IVN: "Thuis kreeg ze een door onze vogelwerkgroep gemaakt nestkastje overhandigd. Ze wist er wel een plekje voor te vinden in de tuin."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug