Luister
muziek
31 Augustus 2022 12:01
Deel dit artikel:

Zanger Kafke treedt op in Budel-Schoot

Jong Nederland Budel-Schoot bestaat 75 jaar en gaat dat vieren met een jubileumweekend. De hoofdact daarbij is de immens populaire Zanger Kafke.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Zanger Kafke
Advertentie

Het feest begint 9 september al, met Neonpop, waar de PartyfrieX optreden met hun nieuwe nummer. Op zaterdag 10 september gaan ze vanaf 12.30 uur schatzoeken in Budel-Schoot. Vanaf 20.00 uur is het feest in de tent op het Stationsplein.

De opmars van Zanger Kafke

Daarbij zal dus Zanger Kafke op het podium verschijnen. Van glazenhaler tot één van de populairste feestacts van Nederland. Van een grapje van vier vrienden tot een uitverkocht 013 Tilburg. Dat is Zanger Kafke in een notendop. Hij laat met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige feestnummers kroegen en festivals ontploffen.

Kevin Verhoeven

De gouden single ‘Springen’ zet het leven van Kevin Verhoeven (de echte naam van Zanger Kafke) in 2018 volledig op zijn kop. Meerdere singles en samenwerkingen (met onder andere STUK, Outsiders en FeestDJRuud) volgen. Deze feestact is niet meer weg te denken op plekken waar bier en confetti de boventoon voeren. Gewapend met de spreuk ‘Hoe meer jullie drinken, hoe beter ik ga klinken’ geeft hij ieder feestje een goud-geel randje.

Steam Sister en DJ Siem

Behalve Zanger Kafke staan ook de band Steam Sister en DJ Siem op het podium. ‘s Middags vind je op het Stationsplein al het terras. Entree is gratis. Meer informatie over het jubileumweekend vind je HIER.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie