Luister
muziek
11 september 2022 - 21:29
Deel dit artikel:

Ton uit Budel-Dorplein wint 166.000 euro als thuiswinnaar van Miljoenenjacht

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Ton uit Budel-Dorplein. Winston Gerschtanowitz mocht Ton verrassen met 166.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Rayke uit Kampen won tijdens de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Postcode Loterij
Advertentie

Ton werd zondagavond door Winston verrast toen hij bezig was in zijn atelier. Hij heeft in het onderwijs gewerkt en nu hij gepensioneerd is, heeft hij meer tijd voor zijn hobby. Winston verraste Ton met een geweldig bedrag: “Ik sta helemaal paf, ongelooflijk! Mijn vrouw heeft binnenkort vakantie dus we gaan eerst samen iets gezelligs doen.”

Ook buren uit Budel-Dorplein winnen mee

Ton ontvangt dit geldbedrag omdat Rayke uit Kampen dit bedrag in de finale van Postcode Loterij Miljoenenjacht won. Een deelnemer van de Postcode Loterij wint hetzelfde bedrag thuis. Ton uit Budel-Dorplein was deze keer de gelukkige en hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 6024AT (Sint Barbaraweg) meespeelt met de Postcode Loterij verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit zestien inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 8.736 euro tot 17.473 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij. 

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie