muziek
19 september 2022 - 06:05
Deel dit artikel:

VV Maarheeze wint opnieuw overtuigend en bekert door

VV Maarheeze is met glans eerste geworden in de KNVB beker-poule met de tegenstanders Helden, Egchel en Panningen. Zondag wonnen ze met 4-0 op bezoek in Panningen.

cranendonck24
  / VV Maarheeze
  • Beeld - Hennie Roosen

Na in de eerste wedstrijd gelijk gespeeld te hebben, uit tegen derdeklasser vv Helden (1-1), werd er vorige week thuis tegen Egchel met maar liefst 9-1 gewonnen. In de derde wedstrijd zou een gelijkspel voldoende zijn in de uitwedstrijd tegen sv Panningen om door te gaan in de beker.

In regenachtige omstandigheden startte VV Maarheeze ongedwongen tegen Panningen. Panningen wilde in de eerste helft met verzorgd voetbal Maarheeze de wil opleggen maar het was Maarheeze dat efficiënt met de kansen omging.

Jordy van Zon en Cas Baudoin

In de 16e minuut kopte Jordy van Zon een prima corner van Cas Baudoin binnen, waarna in de 28e minuut Cas Baudoin attent was bij een afstandsschot van Jordy van Zon dat door de keeper werd losgelaten. Zo leidde Maarheeze bij rust met 0-2.

Na de rust bleef Maarheeze controle houden over de wedstrijd en kon Panningen, ondanks meer balbezit, hun kansen niet verzilveren, onder meer door prima reddingen van keeper Jarno Nijssen.

Niet 0-5, maar 0-4

In de 55e minuut was Joost Claassen alert in het zestienmetergebied bij Panningen en schoof de 0-3 binnen. Twintig minuten later werd een 'poeier' van Ralf van Beek door de verdediging van Panningen in eigen doel gewerkt en was de voorsprong van Maarheeze onoverbrugbaar: 0-4.
De 0-5 van Berhan Yigitdol, na aangeven van Remy Verhoeven, werd twijfelachtig teruggefloten vanwege buitenspel.

Met deze overwinning gaat VV Maarheeze zich opmaken voor de openingswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen, aanstaande zondag om 14.00 uur thuis tegen SSE uit Someren-Eind.