Luister
muziek
28 september 2022 - 09:24
Deel dit artikel:

Borgh en Budelse Brouwerij presenteren Budels Bock Bier Blues

Zaterdag 8 oktober wordt voor zowel blues- als bierliefhebbers een mooie avond in De Borgh in Budel. De organisatie omschrijft het als het beste van twee werelden. Bluesmuziek en bockbier tijdens Budels Bock Bier Blues.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

Op het podium staan deze avond One White Dog en The Antones.

One White Dog bestaat uit bekende, doorgewinterde Haagse muzikanten die hun roots vinden bij de begeleiding van onder andere de Golden Earring, Jules Deelder en Herman Brood. Deze zevenkoppige band speelt blues en bluesrock op geheel eigen wijze. Het frisse stemgeluid van Reindert Somers, de fijnbesnaarde samenwerking tussen de beide gitaristen Sander Kaatee en Jaap de Jonckheere, de krachtige ondersteuning van de ritmesectie van Haags drumicoon Taco Gorter (drums) en Niels Verboom (basgitaar) en de beide aangevers Boris van der Lek (saxofoon) en Cary van Rheenen (mondharmonica) maken van iedere gelegenheid een sensationele rough blues belevenis.

Jaren '50 en '60

In het ‘voorprogramma’ vinden we de Tilburgse bluesband The Antones. Zij draait al jaren, met veel succes, mee in de Nederlandse ‘rhythm and bluesscene’. De muzikanten spelen naast eigen werk ook covers van onder meer Bobby Bland, Hollywood Fats, Junior Wells, Ronnie Earl, en The Fabulous Thunderbirds. The Antones hebben een eigen unieke jaren ’50 en ’60 jump, jive & swing sound waarbij niet stil kan worden gestaan.

Nieuwe herfstbock

De derde ‘artiest’ staat niet op het podium maar komt uit de tap. Hoofdsponsor Budels Bier presenteert deze avond haar nieuwe herfstbock. Een bekroond biertje dat perfect past bij de tijd van het jaar en de sfeer van de avond. Een ideale combinatie met de bluesmuziek.

Tickets

Er zijn zowel zit- als staanplaatsen deze avond. De aanvang is om 20.00 uur en tickets zijn voor 16 euro te bestellen via theaterdeborgh.nl of aan de kassa. 

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie