Luister
muziek
13 oktober 2022 - 06:05
Deel dit artikel:

Nieuwe prins Buulder Buk wordt bekendgemaakt bij Ut Get Beginne

Tijdens Ut Get Beginne dit jaar in Budel wordt ook de nieuwe prins van CV Buulder Buk bekendgemaakt.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Bart Lijten
Advertentie

Met Ut Get Beginne werd vorig jaar de aftrap van een nieuw seizoen gegeven. Het werd een seizoen van korte duur. De beoogde opvolging van hun 66ste hoogheden, prins Bart I en prinses Ingrid, heeft daarna wel heel erg veel geduld moeten opbrengen. De bekendmaking vorig jaar ging niet door. Des te groter is het enthousiasme nu.

Raden voor een bak Budels Bier

Het 67ste prinsenpaar van CV Buulder Buk wordt dit jaar bekendgemaakt tijdens Ut Get Beginne op de elfde van de elfde (11 november). Zoals hoort bij de bekendmaking van een prinselijke hoogheid, kan er weer geraden worden. Er zijn er jaarlijks die het met grote stelligheid zeker weten en die ook nog eens kans willen maken op een bak Budels Bier. Ben jij ook zo iemand die het zeker weet, dan moet je dit niet alleen tegen de buurman vertellen, bij het biljarten of bij het voetballen. Wil je een gokje wagen, laat het dan weten via secretaris@buulderbuk.nl. Vergeet niet je eigen naam te vermelden zodat ze weten wie die krat Budels Bier bij Ut Get Beginne in ontvangst komt nemen. Insturen kan tot en met uiterlijk 10 november.

Eerste tips

We geven direct al eerste tips weg namens CV Buulder Buk. Tip 1, dat moge duidelijk zijn: carnaval zit er in het bloed. Tip 2: is niet bang uitgevallen. En tip 3: tuft er niet in.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie