Luister
muziek
16 oktober 2022 - 06:06
Deel dit artikel:

Groen licht voor tweede zonnepark in Budel-Dorplein

De gemeente geeft toestemming voor de aanleg van het zonneveld Nyrstar II met bijbehorende voorzieningen op het perceel aan de Hoofdstraat in Budel-Dorplein.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Ten behoeve van de verleende vergunning voor het zonneveld is door de gemeenteraad een verklaring van geen bedenkingen afgegeven. De verklaring van geen bedenkingen ligt samen met de omgevingsvergunning en bijbehorende bijlagen ter inzage.

Inzage

De stukken liggen tot en met 24 november 2022 ter inzage. Deze zijn HIER te raadplegen. Voer daar het volgende identificatienummer in: NL.IMRO.1706.OVBG3097-VAS1. Je kunt de stukken ook op afspraak inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis in Budel. Je kunt een afspraak maken via cranendonck.nl of 14-0495.

Procedure

Tegen het besluit kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden aangetekend. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrechtspraak, Postbus 90125, 5200 MA ‘s Hertogenbosch.

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben jij of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de rechtbank Oost-Brabant, ter attentie van de Voorzieningenrechter, Postbus 90125, 5200 MA ‘s Hertogenbosch.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie