Luister
muziek
6 november 2022 - 09:29
Deel dit artikel:

Met enveloppenactie kun je sinterklaascomité Budel steunen

Net als vorig jaar houdt het Sint Nicolaas Comité Budel geen huis-aan-huis-collecte, maar kun je ze steunen via een enveloppenactie.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

Je ontvangt een envelop in de brievenbus. "We willen u vragen om uw bijdrage in deze envelop te doen en de gesloten envelop voor 6 december 2022 mee te geven aan uw (klein)kind, familielid, buurtje et cetera naar een van de Budelse basisscholen, De Triolier, De Boogurt of de Schatkist", roept he comité op.

Intocht

Op zondag 13 november komt Sinterklaas naar Budel, samen met zijn Pieten. Achter de schermen is het Sint Nicolaas Comité Budel druk bezig de intocht te organiseren, waarbij ze een feest gaan organiseren in het dorp.

Verrassing voor kinderen

Het Sint Nicolaas Comité Budel zorgt ervoor dat alle kinderen in Budel van 0 jaar tot en met groep 8 van de basisschool een verrassing krijgen. De kinderen die (nog) niet naar de basisschool gaan, krijgen deze verrassing in De Borgh. De schoolgaande kinderen krijgen deze verrassing via de scholen.

Steun van inwoners

Om dit allemaal mogelijk te maken, is er geld nodig. Daarom rekent het comité op de steun van inwoners. Je kunt de envelop ook inleveren tot 6 december bij gemeenschapshuis De Borgh of speelgoedwinkel Intertoys. Wil je liever niet de deur uit, of heb je geen envelop ontvangen? Je kunt ook terecht bij de digitale collecte via de website en overmaken kan ook, via IBAN Rabobank NL57 RABO 0109522699.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie