Luister
muziek
12 november 2022 - 12:18
Deel dit artikel:

Super sunday in Cranendonckse voetbal: derby en strijd om periodetitel

Het Cranendonckse voetbal gaat een spannende zondag tegemoet. Er wordt gestreden in een derby én de periodetitel staat op het spel.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Jos Meusen (archiefbeeld)
Advertentie

Allereerst werpen we een blik op de derby van komende zondag. Dan nemen het coachloze FC Cranendonck en Rood-Wit'67 het tegen elkaar op, op sportpark De Braken in Soerendonk. Eerstgenoemde staat momenteel op de een na laatste plaats, de rood-witten staan daar één puntje en plaatsje boven. Een spannende pot dus, die om 14.30 uur van start gaat.

Zekerheidje?

Hoe groot is dan het contrast met sv Budel? Zij strijden komende zondag voor de periodetitel. Mochten ze winnen, dan is die titel binnen. Dat lijkt bijna een zekerheidje, omdat ze het opnemen tegen de hekkensluiter: DESM.

Café de Capucijner

Bij winst zal de selectie na de wedstrijd naar Café de Capucijner in Budel gaan. Supporters worden bij dezen uitgenodigd om daar ook bij aan te sluiten. Maar voor het zover is, eerst de wedstrijd winnen. De wedstrijd op het sportpark van DESM start om 14.30 uur.

VV Maarheeze

Ook VV Maarheeze komt in actie. Zondag spelen zij een uitwedstrijd tegen en bij SVSH. Ook daar vindt de aftrap om 14.30 uur plaats.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie