Luister
Live
24 november 2022 - 06:02
Deel dit artikel:

De staatsiefoto staat: 'de bok' geplaatst in Willem de Zwijgerstraat

Met prinses Nicky I en prins Jeroen viert CV Buulder Buk dit jaar het carnavalsfeest. Dat is nu ook duidelijk in hun voortuin, want 'de bok' is geplaatst.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - CV Buulder Buk

Het prinsenpaar gaat voorop met de leus 'Alle vuut van de vloer, mej un Geit aon ut roer'. Maar tot het afgelopen weekend was nog niet voor iedereen duidelijk zichtbaar waar het Buulse prinsenpaar te vinden was. Zoals het hoort wordt er bij de hoogheid van CV Buulder Buk 'de bok' geplaatst.

Staatsiefoto

De bok is sinds enkele jaren een flink raamwerk met een staatsiefoto van de hoogheid van CV Buulder Buk. In de avond laat de lamp nog aan iedereen zien wie er voorop gaan in het carnaval van Budel.

Willem de Zwijgerstraat

Afgelopen zondag was het dan ook een drukte van belang in de Willem de Zwijgerstraat in Budel. Leden van de bouwploeg kwamen gewapend met hamer en grondboor voorrijden met de grote bus van ploegbaas Jos Vlassak. Leden van de raad van elf, dames van de raad, jeugdprins Stan en jeugdprinses Noah, familieleden, leden van CV De Zuipschuiten en buurtgenoten. Ze stonden er allemaal bij en keken ernaar.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug