Luister
muziek
29 november 2022 - 06:05
Deel dit artikel:

Maarheeze gaat verrassingsdozen vullen voor inwoners die steuntje in de rug kunnen gebruiken

Ook dit jaar gaat sociaal makelaar Marina Bukkems, net als voorgaande jaren, weer een aantal inwoners van Maarheeze verrassen met een verrassingsdoos. Dat doet ze samen met de seniorenvereniging en een werkgroep.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Inwoners die het om wat voor reden dan ook het niet gemakkelijk hebben en een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Zij ontvangen deze verrassingsdoos. "Maar dit kunnen we natuurlijk niet zonder jullie hulp", roept Marina Bukkems op.

Onze School

Daarom gaan ze in de week van 12 tot en met 16 december houdbare levensmiddelen, lekkernijen, producten of kleine hebbedingetjes inzamelen in Onze School in Maarheeze. Wil je graag wat geven maar weet je niet direct wat, dan mag het ook een envelop met een geldbedragje zijn. Daar kunnen ze dan nog spulletjes van gaan kopen of bijvoorbeeld een tegoedbon van een plaatselijke ondernemer.

Hoop op mooie opbrengst

Marina Bukkems: "We hopen natuurlijk op net zo'n mooie opbrengst als de afgelopen jaren, zodat de werkgroep er weer mooie goed gevulde pakketten van kan gaan maken, waarmee we weer zoveel mogelijk inwoners kunnen bereiken."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie