Luister
muziek
1 december 2022 - 06:05
Deel dit artikel:

300 figuranten bij Dickens Festijn in Maarheeze

Om het Dickens Festijn in Maarheeze op zondag 11 december weer op en top te laten verlopen, is een werkgroep vanuit Muziekvereniging Poort van Brabant hard aan het werk. Er zijn 300 vrijwilligers opgetrommeld die de ervaring compleet gaan maken.

cranendonck24
  / Maarheeze.nu
  • Beeld - Liesbeth Groenen
Advertentie

Oude ambachten, marktkramen, kinderspelen, figuranten, aankleding, vrijwilligers, muziek, belichting, kleding, schmink, eten en drinken, attributen, bewegwijzering enzovoort. Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de bezoekers een onvergetelijke middag kunnen beleven.

Efteling zal jaloers zijn

Meer dan 300 vrijwilligers van jong tot oud zetten zich tijdens het Dickens Festijn in Maarheeze in om bezoekers met muziek en theater, in een sprookjesachtige omgeving waar de Efteling jaloers op kan zijn, te vermaken. Zeker als vanaf het einde van de middag de schemering invalt en de straat en panden prachtig uitgelicht worden.

Met mooie koorzang (in de kerk en buiten) en sfeervolle klanken door diverse blazersgroepen is er overal muziek en sfeer waarbij een lekkere glühwein, warme chocomel, een pilsje, wafel en worstenbroodje binnen handbereik zijn.

Programma

Het Dickens Festijn begint om 14.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De entree bedraagt 4 euro, waarbij kinderen (onder begeleiding) tot 12 jaar gratis entree hebben. Wil je zelf een steentje bijdragen? Er is nog behoefte aan extra vrijwilligers. Heb je tijd en zin om te ondersteunen bij de op- en afbouw of wil je tijdens het evenement zelf iets doen, meld je dan aan via info@depoortvanbrabant.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie