Luister
muziek
13 december 2022 - 06:14
Deel dit artikel:

Twee Bonte Avonden in Soerendonk door nieuwe locatie; Den Donck

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari vinden de Bonte Avonden plaats van CV De Roesdonkers, in de gymzaal bij gemeenschapshuis Den Donck in Soerendonk. Door de nieuwe locatie zijn er dit jaar twee avonden.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Bert Groenen / Google Streetview
Advertentie

Ook de Kinderbontemiddag is, wegens groot succes, een vast item op de activiteitenagenda geworden. Deze vindt plaats op zaterdagmiddag 21 januari, vanaf 14.00 uur in de gymzaal bij Den Donck. De kinderen zullen zingen, playbacken, een dansje of muziek maken, een toneelstukje opvoeren en grapjes vertellen.

Ticketverkoop

Zaterdag 14 januari start de voorverkoop van de kaartjes voor de Bonte Avonden en de Kinderbontemiddag bij gemeenschapshuis Den Donck. Tussen 12.00 en 13.00 uur zullen er op volgorde van binnenkomst kaartjes verkocht worden. De prijs van de kaartjes voor de Bonte Avond bedragen 10 euro per stuk. Voor de Kinderbontemiddag is de prijs 3 euro, inclusief consumptie.

Overgebleven kaarten

Na zaterdag 14 januari kunnen de overgebleven kaartjes voor de Bonte Avonden of Kinderbontemiddag besteld worden bij David Morgan, Molenheide 6, Soerendonk (0651184545).

Het belooft een weekend te worden met muzikale optredens en verschillende tonpraters. Beide avonden starten om 20.00 uur.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie