Luister
muziek
7 januari 2023 - 22:01
Deel dit artikel:

Pintewippers vieren carnaval met prins Andy en prinses Ingrid

Na meer dan anderhalf jaar wachten zijn Andy en Ingrid Kennis uitgeroepen tot het prinsenpaar van CV De Pintewippers in Gastel.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - CV De Pintewippers
Advertentie

Middels een variant op het populaire tv-programma The Masked Singer zijn prins Andy I en prinses Ingrid voorgesteld.

Andy Kennis, de 'koning van transportoplossingen', staat in het dagelijkse leven aan het roer van JKB Transporttechniek B.V., leverancier van oplossingen in handeling en transport van bouwmaterialen. Prinses Ingrid is eveneens werkzaam bij JKB, waar ze onder andere verantwoordelijk is voor de facturatie. Het prinselijk paar heeft twee kinderen, Lisa en Femke.

Carnavalsvirus

Andy is al geruime tijd besmet met het carnavalsvirus. Zo was hij vele jaren actief bij CV Wei als wagenbouwer en laat geen carnavalsfeestje links liggen. In zijn vrije tijd trekt hij er graag op uit met zijn Jeep en sluit de dag vervolgens af met een barbecue. Ingrid is in haar vrije tijd graag buiten bezig met haar hond Joy en de hondensport.

Vorst en vorstin

Andy en Ingrid worden bijgestaan in de uitvoering van hun taken door goede vrienden; Ron en Marloes Langers. Als vorstenpaar zullen ze alles in goede banden leiden. Ron en Marloes waren in 2019 zelf al eens prins en prinses van ’t Pintewippersrijk. Zij weten zodoende exact wat van hen verwacht wordt.

Met de leus 'FF genne oplegger of kroan, tap open en goan!' zal prins Andy als kopman van De Pintewippers voorop gaan.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie