Luister
muziek
11 januari 2023 - 15:27
Deel dit artikel:

Niet meer weg te denken uit Gastel: de Kinderbontemiddag van CV De Pintewippers

Op zaterdag 28 januari 2023 organiseert CV De Pintewippers uit Gastel weer haar jaarlijkse Kinderbontemiddag. De Kinderbontemiddag is ondertussen niet meer weg te denken op de carnavalskalender en is dé middag waarbij Gastelse jeugd haar kunsten vertoont op een groot podium.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Iedereen, groot en klein, jong en oud is van harte welkom voor dit spektakel in het gemeenschapshuis De Schaapskooi in Gastel. Het programma start om 13.30 uur en is rond 16.00 uur afgelopen. De toegang is gratis.

Aanmelden en meedoen

Heb jij talent op het gebied van zingen, playbacken, moppentappen, rappen, bandparodie et cetera? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar pintewippers@gmail.com, vóór 20 januari 2023. Je mag in je eentje op het podium komen staan of geef je samen op met een groep vriendjes of vriendinnetjes. Voor iedere deelnemer is er een blijvend aandenken.

Prinsenpaar

Jeugdprins Sam, jeugdprinses Roos, jeugdvorst Isa en de jeugdraad van elf zijn ook aanwezig, samen met de 'grote' prins Andy, prinses Ingrid, vorstenpaar Ron en Marloes en de raad van elf.

Voor vragen kun je contact opnemen via bovenstaand e-mailadres.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie