Luister
muziek
21 januari 2023 - 06:09
Deel dit artikel:

Boerenbal in Gastel in alternatief jasje: 'Country meets boerin'

De Boerenbruiloft van CV De Pintewippers in Gastel wordt dit jaar in een iets ander jasje gestoken. Zo zal er een countrysausje over het Boerenbal gegoten worden.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - CV De Pintewippers
Advertentie

Langzaamaan nadert voor Rick van Miranda van Sjef de Melkboer en Linda van Marjan van Jo uit de Pan de grote dag: zaterdag 21 januari geven zij elkaar het jawoord en worden ze in de onecht getrouwd. Deze boerenbruiloft zal net wat anders verlopen dan je van De Pintewippers gewend bent. Het thema is namelijk 'country meets boerin'.

Spel vooraf

Rick en Linda nodigen iedereen uit om voorafgaand aan de voltrekking van het onechte huwelijk een spel te komen spellen bij de bruidegom; aanvang om 17.30 uur op Gravenkasteel 34. Rond de klok van 19.15 uur zal het boerenbruidspaar voorgaan in de kapel aan het Sint Cornelisplein in Gastel om ten overstaan van de pastoor Godefridus, kapelaan Gregorius, getuigen Rob en Marloes en alle toegestroomde aanwezigen in de onecht verbonden te worden.

Feliciteren en cadeaus

Aansluitend zal het kersverse boerenpaar zich begeven naar gemeenschapshuis De Schaapskooi, waar je in de gelegenheid bent om hen te feliciteren. Gepaste kleding is hierbij gewenst, geeft de carnavalsvereniging aan. Pintewippers: "Als je een cadeau aan het boerenbruidspaar wilt overhandigen, graag géén levende have, stro en hooi." Aansluitend zal het Boerenbal losbarsten waar dj Joost de Draaier de muzikale omlijsting zal verzorgen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie