Luister
muziek
23 januari 2023 - 05:57
Deel dit artikel:

Fietsknooppunten in Cranendonck aangepast

Het fietsnetwerk, met de bekende knooppuntenbordjes, in Cranendonck wordt aangepast. Routebureau Brabant voert, in opdracht van de gemeente Cranendonck, de komende periode een verbeterslag door in de knooppuntfietsroutes.

cranendonck24
  / Redactie
Advertentie

Er worden meerdere nieuwe trajecten en knooppunten toegevoegd en sommige bestaande trajecten worden aangepast. Er zijn hierdoor straks meer keuzemogelijkheden voor het maken van een fietsroute in Cranendonck. Daarnaast worden bezienswaardigheden en horecabedrijven beter in het fietsknooppuntensysteem opgenomen.

Nieuwe panelen en werkzaamheden

De werkzaamheden worden komende periode uitgevoerd en zijn dit voorjaar gereed. Er worden ook nog nieuwe panelen bij de knooppunten geplaatst met daarop een overzichtskaart van het aangepaste knooppuntennetwerk. In het voorjaar verschijnen ook nieuwe fietskaarten van De Groote Heide en Routebureau Brabant met daarop het actuele netwerk.

Eventuele overlast

Fietsers die voor hun route gebruik willen maken van de knooppuntfietsbordjes kunnen in deze periode overlast ervaren door de werkzaamheden. Hiervoor wordt begrip gevraagd.

Fietskaart

Mensen die in 2022 een knooppuntenfietskaart van De Groote Heide hebben gekocht, kunnen deze bij VVV Cranendonck kosteloos omruilen voor de nieuwe geactualiseerde kaart van De Groote Heide wanneer deze is verschenen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie