Luister
Live
24 januari 2023 - 12:22
Deel dit artikel:

Speuren in het donker bij kasteeltje Cranendonck

IVN Cranendonck organiseert op zaterdagavond 4 februari voor de vijfde keer 'Speuren in het donker'. De locatie: kasteeltje Cranendonck in Soerendonk.

cranendonck24
  / Redactie

"Juist in het donker zijn heel veel dieren actief, gaan we ontdekken hoe ze eruit zien en hoe ze leven", zegt IVN Cranendonck. "We nodigen kinderen van de basisschool en hun (groot)ouders uit om dit te komen beleven door actief mee te doen."

Belevingstuin van IVN

Er zijn dieren die in de grond leven, anderen vliegen juist rond in het donker, ieder leeft op zijn manier. Dat allemaal om voedsel te vinden en niet ontdekt te worden door vijanden. In het IVN-honk is een tentoonstelling en buiten, in de IVN-belevingstuin, kun je alles ontdekken. Bij helder weer kun je ook met een kijker nog de maan en Mars van dichtbij zien. Er is ook wat te eten en te drinken.

Aanmelden

Wil je erbij zijn, geef je dan samen met je (groot)ouders op via het mailadres andre.nel@hetnet.nl. Je kunt tussen 18.30 en 19.30 uur starten. Voor kinderen kost deelname 2 euro, (groot)ouders 1 euro (graag gepast betalen). Neem een zaklampje mee en doe warme kleren aan. Het kan er koud en donker zijn.

Voor inlichtingen kun je terecht bij Nel Meulman, via andre.nel@hetnet.nl of 0495-592276.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug