Luister
Live
25 januari 2023 - 15:13
Deel dit artikel:

Kijkje in de bouwschuren in Cranendonck: 'Wat we zien geeft goede hoop'

Op vele plaatsen in de regio is men flink aan het bouwen aan de creaties die zullen gaan verschijnen bij diverse optochten in Cranendonck en omgeving. Het is een drukte van belang in de bouwhallen, maar ook her en der in bouwschuren, in garages en andere locaties. De sfeer van het samen werken aan de creatie en bouwen aan een optochtwaardige deelname is voor veel deelnemers zeker zo belangrijk als de deelname aan de optochten zelf.

cranendonck24
  / CV Buulder Buk

Maar uiteindelijk is het wel dát waar alles voor gedaan wordt. Koude en ontberingen worden doorstaan om tijdens de optocht te kunnen warmen aan de mooie reacties van het publiek. Prinses Nicky I met haar gevolg en ook de optochtcommissie van CV Buulder Buk is regelmatig op pad om alvast een kijkje te gaan nemen naar al het moois dat er gemaakt wordt.

Goede hoop

Wat er allemaal gezien wordt in de bouwschuren geeft goede hoop voor de optochten die gaan trekken. Optochten die niet alleen worden gemaakt door de grote creaties en loopgroepen, maar zeker ook door de ‘smaakmakers’ die individueel het publiek gaan verrassen met een humoristische deelname. Deze laatste categorie is ook altijd een grote verrassing omdat ze die vooraf niet kunnen bezoeken in hun bouwschuur.

Meer informatie en voorwaarden voor deelname

In het Bokkenblaaike en op de site buulderbuk.nl kun je alles lezen over de voorwaarden voor deelname, de route, het prijzensysteem en nog veel meer.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug