Luister
muziek
05 Februari 2023 09:23
Deel dit artikel:

Roy van Lieshout vorige maand uitgeschreven bij gemeente Cranendonck

Uit onderzoek is gebleken dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij/zij volgens de Basisregistratie personen (BRP) is ingeschreven. Dat maakt gemeente Cranendonck bekend. Het college van B&W van gemeente Cranendonck heeft besloten de bijhouding van de persoonslijst van deze personen op te schorten.

cranendonck24
  / Gemeente Cranendonck
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

De personen worden geregistreerd als zijnde vertrokken naar een onbekend land en zijn vanaf die datum dus niet meer actueel ingeschreven in Nederland (Vertrokken Onbekend Waarheen).

Het gaat om:

- Roy van Lieshout - 11-03-1990 - Rakerstraat 4, 6026 RE Maarheeze

Hij is uitgeschreven op 24 januari 2023.

Waarom deze bekendmaking?

De gemeente heeft dit bekendgemaakt. Zij hebben de taak om ervoor te zorgen dat gegevens in de basisregistratie juist, volledig en betrouwbaar zijn. De burger is verplicht binnen vijf dagen na adreswijziging of binnen vijf dagen voor vertrek naar het buitenland hiervan schriftelijk aangifte te doen bij de woongemeente. Ondanks herhaalde aanschrijvingen is er van bovenvermelde persoon geen aangifte gekomen. Artikel 3.41, lid 2 van de Algemene wet bestuursrecht geeft de gemeente de mogelijkheid de beschikking ‘ambtshalve registratie’ te publiceren als de bekendmaking niet kan gebeuren door toezending.

Bezwaar

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan belanghebbende tegen dit besluit bezwaar maken bij het college van B&W. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift is zes weken en vangt aan één dag na de datum van deze publicatie.

In het ondertekende bezwaarschrift moet staan;

  • De naam en adres van de indiener;
  • De dagtekening en omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;
  • De gronden van het bezwaar.

Het bezwaarschrift kun je sturen naar het College van Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck, Postbus 2090, 6020 AB Budel.

Als bezwaar gemaakt wordt, geldt de beslissing nog wel. Wil je dat het gemeentelijke besluit tijdens jouw bezwaarprocedure tijdelijk ongeldig is (wordt opgeschort)? Dien dan een verzoek om voorlopige voorziening in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank. Als de voorzieningenrechter je verzoek toekent, is het besluit opgeschort.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met team Burgerdiensten. Dit kan telefonisch op nummer 14-0495 of via e-mail klantencontact@cranendonck.nl. Vermeld altijd het zaaknummer 2022-286586, dan kan de gemeente je sneller helpen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie