Luister
muziek
18 maart 2023 - 12:06
Deel dit artikel:

Is thuisadministratie helemaal jouw ding? Dan help je er ook anderen mee

“Ik had het invullen van die formulieren al een paar weken voor me uitgeschoven. Het was niet veel werk, maar ik zat met zoveel vragen. Kon er maar iemand even meekijken.” Vrijwilligers van de Thuisadministratie van Cordaad Welzijn ondersteunen mensen thuis bij het op orde brengen van de financiële situatie.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Afhankelijk van de cliënt kan dit zaken inhouden zoals het ordenen van de administratie, het helpen bij invullen van formulieren, het aanvragen van toeslagen of het maken van een budget.

Wil jij je samen met andere vrijwilligers inzetten om mensen te helpen om de geldzaken weer op orde te krijgen? Ben je sociaal betrokken, geïnteresseerd in financiële zaken, digitaal vaardig en bereid om mensen administratieve en praktische ondersteuning te bieden? Dan is Cordaad Welzijn op zoek naar jou. Je wordt gekoppeld aan een klant met een hulpvraag voor maximaal een jaar. De inzet is altijd dat de klant na dat jaar zelfstandig verder kan.

Ook krijg je ondersteuning vanuit Cordaad Welzijn. Je staat er nooit alleen voor. Er wordt een e-learning aangeboden vanuit het Nibud en er zijn mogelijkheden voor trainingen. De coördinator houdt je het hele jaar door op de hoogte van ontwikkelingen die nodig zijn om jouw werk goed te kunnen doen. Daarnaast is er aandacht voor waardering en lief en leed. Er wordt voor iedere vrijwilliger een VOG aangevraagd.

Interesse? Neem contact op met Carrie van Hoef bij Cordaad Welzijn via 06-10208470 of carrievanhoef@cordaadwelzijn.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug