Luister
muziek
6 april 2023 - 12:14
Deel dit artikel:

Stenengooiers teisteren Budel een Budel-Dorplein: meerdere woningen en persoon bekogeld

In meerdere straten van Budel een Budel-Dorplein zouden woningen en mensen bekogeld zijn met stenen, afgelopen zondagavond. De politie bevestigt dat tegenover Cranendonck24.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Bij Cranendonck24 kwamen meerdere meldingen binnen van mensen die slachtoffer zouden zijn geworden van stenengooiers. Zo zou een persoon een steen naar zich toegegooid hebben gekregen. Hij wil anoniem blijven en meldt: “Ik kreeg een steen op me af toen ik in een bankje zat om 23.41 uur. Er zijn videobeelden van en er is aangifte gedaan.”

Daarnaast is een woning aan de Keizer Ottostraat in Budel bekogeld, zo is op foto’s te zien. Dit gebeurde zondag rond 23.00 uur. “Een paar dappere helden vinden het nodig om uit het niets een steen tegen het raam te gooien”, zegt de eigenaar van die woning.

Vijf straten

Uiteindelijk kwamen er meldingen bij Cranendonck24 binnen van de volgende straten:

- Wilhelminastraat in Budel-Dorplein
- Peeldijk in Budel-Dorplein
- Stationsweg in Budel-Dorplein
- Keizer Ottostraat in Budel
- Deken van Baarsstraat in Budel

Politie bevestigt

De politie bevestigt dat er van drie van de benoemde locaties inderdaad een melding of aangifte is gedaan. “Het onderzoek loopt nog. Er is onder andere buurtonderzoek gedaan en beschikbare camerabeelden worden en zijn opgevraagd en uitgelezen”, meldt een woordvoerder van de politie aan Cranendonck24. “Hoe het verloop gaat van het onderzoek is nog onbekend. Dat ligt eraan wat er uit de eerste bevindingen komt uiteraard. We zijn ermee bezig in ieder geval.”

Heb jij meer informatie (waaronder wellicht foto’s en video’s) of hetzelfde ervaren, dan horen wij dat graag. Je mag dit sturen naar redactie@cranendonck24.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie