Luister
muziek
25 mei 2023 - 12:55
Deel dit artikel:

Terug van weggeweest: zaterdag start kaartverkoop van Buulse Proms

Na het behalen van het Nederlands kampioenschap door het harmonie-orkest en een Eerste Prijs Cum Laude tijdens het Europees Muziekfestival voor de Jeugd richt de gehele harmonie EMM uit Budel nu alle aandacht op de komende Buulse Proms. Die vinden plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2023 in de Zuiderpoot.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Buulse Proms moet je ‘Horen, Zien en Beleven’ wordt vaak gezegd. En zeker deze keer, want de Buulse Proms belooft nog groter en spectaculairder te worden dan ooit tevoren. Door corona konden de Promsconcerten in 2020 geen doorgang vinden. "Vandaar dat nu alles uit de kast is gehaald om de toeschouwers te verrassen op een show die haar weerga niet kent", meldt de Buulse Proms. De avondvullende show heeft als thema 'Show must go on' meegekregen.

Duizenden bezoekers uit de regio

De Buulse Proms is in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste indoor muziekevenement in Cranendonck en omstreken. Het is een muzikale extravaganza die elke drie jaar duizenden bezoekers trekt uit de gehele regio. Het evenement biedt een podium aan diverse solisten. Dat zijn onder meer Silke van Niel, Stan Jutten, Veerle Houben, Eline van Mensvoort en Jordi van Leeuwen. Maar er zijn er nog meer, die EMM Budel allemaal heeft voorgesteld op hun socialmediakanalen. "De combinatie van verschillende muziekgenres, van pop tot rock en van klassiek tot jazz, zorgt voor een onvergetelijke ervaring die iedereen zal raken."

Spektakel en afterparty

Maar de Buulse Proms is meer dan alleen muziek. Het evenement staat bekend om zijn lichtshows, visuele effecten en podiumproducties. De hele avond staat in het teken van entertainment en spektakel. "Je wordt meegenomen op een muzikale reis en zal versteld staan van de performances in een oogverblindend decor", aldus EMM Budel. Na afloop is er een grandioze afterparty met livemuziek, tot in de vroege uurtjes.

Tickets voor Buulse Proms kopen

De fysieke kaartverkoop is op zaterdag 27 mei en 3 juni vanaf 10.00 uur in De Borgh in te Budel. De Borgh is open vanaf 09.00 uur. De entreeprijs bedraagt 29,50 euro voor zitplaatsen en 25 euro voor staanplaatsen. Vanaf zaterdag 27 mei 2023 kun je ook online kaarten bestellen via buulseproms.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie