Luister
muziek
30 mei 2023 - 06:11
Deel dit artikel:

Wandelvierdaagse in Budel-Schoot 2023: ontdek de prachtige routes

Ben je klaar om je wandelschoenen aan te trekken en de prachtige omgeving van Budel-Schoot te verkennen? Dan is de Avond4Daagse van Budel-Schoot de perfecte gelegenheid voor jou.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Dit jaar vindt het evenement plaats van 20 tot 23 juni 2023. Een van de beste aspecten van deze wandelvierdaagse in Budel-Schoot is dat het voor jong en oud is. Kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis deelnemen, maar ze moeten wel worden begeleid door een volwassene. Voor volwassenen geldt een bijdrage van 2 euro per dag of 5 euro voor alle vier de dagen.

Het startpunt van de wandelvierdaagse is bij De Reinder in Budel-Schoot. Je kunt tussen 17.00 en 19.00 uur starten, waardoor je voldoende flexibiliteit hebt om je dagelijkse schema aan te passen. Of je nu na het werk wilt deelnemen of 's avonds een ontspannen wandeling wilt maken, de wandelvierdaagse biedt je de mogelijkheid om op het tijdstip dat jou het beste uitkomt te starten.

Wat betreft de afstanden, heb je de keuze uit twee opties: 7 of 10 kilometer. Of je nu een beginner bent die graag rustig van de prachtige omgeving wil genieten of een ervaren wandelaar die een grotere uitdaging zoekt, er is voor elk wat wils. Kies de afstand die het beste bij jouw voorkeuren en conditie past en geniet van de prachtige routes die Budel-Schoot te bieden heeft.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie