Luister
muziek
20 Juli 2023 17:06
Deel dit artikel:

Omroep Brabant verblijft een week in Budel: 'Deel je verhaal met ons'

Budel staat landelijk vooral bekend om verhalen over overlastgevende asielzoekers en de discussie rondom de sluiting van het asielzoekerscentrum (azc). Als de journalisten van Omroep Brabant binnenlopen bij bewonersavonden over de vestiging van asielzoekers in andere gemeenten, krijgen ze steevast te horen: “Wij willen hier geen situatie zoals in Budel.”

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Dat zegt Omroep Brabant in een persbericht. "Regelmatig doen wij, journalisten van Omroep Brabant, Budel aan. Vaak gaat het over de asielzoekers. We blijven dan een middag, hoogstens een dag. Nu willen we langer blijven om Budel, de inwoners en de verhalen die er leven beter te leren kennen."

Een week rondlopen

Wat gaan ze zien en meemaken als ze een week in Budel rondlopen? "Gaan we overlast zien? Hoe gaan de mensen ermee om? Maar ook: welke verhalen zijn er nog meer in Budel te halen? Het dorp is zoveel meer dan alleen de discussie rondom het azc", aldus de provincie-omroep.

In contact komen met Omroep Brabant

Omroep Brabant: "Graag willen we met mensen spreken die een mooi verhaal denken te hebben voor Omroep Brabant. Wil jij jouw verhaal met ons delen? Dat kan. De redacteuren van Omroep Brabant zitten van 24 tot en met 28 juli in het mooie Budel." Je kunt ze mailen op hetverhaalvan@omroepbrabant.nl of bellen of appen naar 040-2949492.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie