Luister
muziek
27 juli 2023 - 05:46
Deel dit artikel:

Recidivist: ook twee jaar geleden trof politie hennepkwekerij aan bij pand aan Instraat

Het is niet de eerste keer dat het bedrijfspand aan de Instraat in Budel gedeeltelijk gesloten is vanwege vondst van hennep(resten). Ook in 2021 gebeurde dat al en ging het bedrijfsgedeelte tijdelijk dicht.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Handhaving Cranendonck
Advertentie

De gemeente Cranendonck maakte woensdag bekend dat burgemeester Roland van Kessel besloten heeft om een gedeelte van het bedrijfspand aan de Instraat 31 in Budel tijdelijk te sluiten. Daar is door de politie op 21 april 2023 de resten van hennep aangetroffen. Dit lag in een vriezer van de eigenaar.

2021

Nu even terug naar 2021. Op 8 april van dat jaar trof de politie een hennepkwekerij aan. Ook toen werd het slot erop gezet. Toen voor de duur van drie maanden. In het pand waren drie woonruimten ingericht, waarvan er twee tijdelijk gesloten waren.

2023

Het is dus wederom raak op dezelfde locatie, zo maakte gemeente Cranendonck bekend. Het gedeelte van het bedrijfspand dat in gebruik is door de eigenaar is op 25 juli 2023 gesloten voor de duur van twaalf maanden. Het gedeelte van het bedrijfspand dat wordt verhuurd valt niet onder deze sluiting. Tot 25 juli 2024 is het verboden om het afgesloten gedeelte van het bedrijfspand te betreden.

Met deze sluiting wil de gemeente Cranendonck een eind maken aan drugsgerelateerde activiteiten op deze locatie.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie