Luister
muziek
17 september 2023 - 12:18
Deel dit artikel:

Glasactie in Cranendonck: inkopen van isolatieglas van start

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om hun woning te isoleren. De vervanging van enkel of dubbel glas door isolatieglas is hier een voorbeeld van.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Met goede isolatie hoef je minder te stoken om je woning warm te houden. Bovendien is modern isolatieglas vaak voorzien van een coating waardoor warmte in de winter binnen blijft en in de zomer buiten wordt gehouden. Zo kun je dus besparen op je energierekening én je wooncomfort verhogen. Daarnaast draag je bij aan een beter klimaat. Om het je makkelijk te maken om te isoleren, organiseren gemeente Cranendonck en Regionaal Energieloket een glasactie (exclusief kozijnen) voor woningeigenaren.

Er vindt een online informatieavond plaats op donderdag 28 september van 19.30 tot 20.30 uur. "Tijdens de online informatieavond vertellen we alles over de verschillende typen isolatieglas. Ook vertellen we meer over de inkoopactie. Gemeente Cranendonck, Regionaal Energieloket en de glaszetter zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden", legt de gemeente uit.

Meld je aan voor de informatieavond op regionaalenergieloket.nl/acties.

Hoe werkt de inkoopactie van isolatieglas?

Gemeente Cranendonck heeft Regionaal Energieloket gevraagd om inwoners vrijblijvend te adviseren en een inkoopactie te organiseren. De technische adviseurs van Regionaal Energieloket hebben een betrouwbare glaszetter gekozen, met een aanbod voor de inkoopactie. Inschrijven voor de inkoopactie kan vanaf het einde van de informatieavond op 28 september tot uiterlijk 26 oktober 2023.

Vragen

Heb je vragen over de informatieavond of de inkoopactie van isolatieglas? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088-5254110.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie