Rood-Wit’67 maakt er tien en bekert overtuigend door

Afgelopen zondag liet een oppermachtig Rood-Wit’67/PLUS maar liefst tien keer het net van RKSVV bollen.

cranendonck24
  / / Redactie

Het knetterde al na drie minuten want toen was het al 2-0. De penalty werd door Tom Roost onhoudbaar binnen geschoten: 1-0. Een minuut later een 1-2-combinatie tussen Nick Verheggen en Jelle van der Kruijs. De voorzet van Jelle werd door Steef Damen tot 2-0 verwerkt. In de vijftiende minuut kreeg RKSVV nog hoop door een doelpunt van Gilian Hulsebos: 2-1.

In de negentiende minuut een dieptepass van Steef Damen naar Robin van Vuurden. Zijn voorzet werd in alle rust door Mika van den Boomen in de linkerhoek geschoten: 3-1. In de 34ste minuut weer een lage voorzet van Jelle van der Kruijs. Een RKSVV-speler schoot de bal in eigen doel voor de 4-1. Een minuut voor rust een hoge voorzet van Stef Lammers. Robin van Vuurden kon de 5-1 vrij inkoppen, tevens ruststand.

In de 58ste minuut weer een schitterende 1-2-combinatie tussen Mika van den Boomen en Steef Damen. Steef passeerde eerst nog een RKSVV-verdediger en rondde feilloos af: 6-1. In de 79ste minuut nog maar eens een beauty. Roel van der Vorst schoot een corner over keeper Jasper Bergervoet van RKSVV in de verre hoek: 7-1. In de 81ste minuut speelde Steef Damen zichzelf vrij voor keeper Jasper en schoot de bal rechts van de keeper: 8-1. In de 83ste minuut de volgende voorzet, nu kreeg Tom Lammers alle tijd om de bal te stoppen en de hoek uit te zoeke: 9-1.

Wie maakt de tiendel? Het was Mika van den Boomen na een dieptepass van Roel van der Vorst op Steef Damen. Steef gunde Mika het tiende doelpunt. Eindstand: 10-1. Rood-Wit’67 won alle drie de bekerwedstrijden en gaat naar de volgende ronde.

Zondag 24 september gaat het om het echie. De competitie gaat dan beginnen. De rood-witten beginnen met een thuiswedstrijd tegen DFO’20, aanvang 14.30 uur.