Luister
muziek
22 november 2023 - 06:05
Deel dit artikel:

Toppers in de ton van Buulse Zittingen: 'Met recht kunnen we dat stellen'

Mocht je nog twijfelen of je dit jaar wel of niet naar de Buulse Zittingen wilt gaan, dan is maandagavond toch wel duidelijk geworden dat twijfel niet nodig is. De organisatie van de Buulse Zittingen heeft een gevarieerd programma klaar staan met zang, dans, cabaret en natuurlijk tonpraten.

cranendonck24
  / CV Buulder Buk
  • Beeld - Monique Duisters
Advertentie

Maar liefst twee van de acht finalisten van het Brabants Kampioenschap Tonpraoten zullen in de Buulse ton komen te staan. "Met recht kunnen we stellen dat we toppers in de ton hebben", aldus CV Buulder Buk.

De zittingen in Budel zijn op zaterdag 20 januari, zondag 21 januari de matineevoorstelling, vrijdag 26 januari en op zaterdag 27 januari. De kaartverkoop voor de Buulse Zittingen start op vrijdag 1 december om 19.30 uur in MFC De Borgh. Eerst voor de leden en later voor niet-leden. Vanaf 2 december, tenminste als er dan nog kaarten beschikbaar zijn, zal de digitale verkoop van start gaan.

Buulder Buk: "Namens alle deelnemers en medewerkers van de Buulse Zittingen wensen we Tom van Osch en Hans van Baarschot veel succes toe in de finale van het Brabants Kampioenschap Tonpraoten."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie