Luister
muziek
27 november 2023 - 05:44
Deel dit artikel:

FC Cranendonck walst over Sterksel heen

FC Cranendonck heeft de smaak te pakken in de 5de klasse. Dat bleek afgelopen zondag wel, toen ze in de derby tegen RKSV Sterksel met 8-0 over hun streekgenoten heen walsten.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Hennie Roosen
Advertentie

Oké, Sterksel gooit nu niet echt hoge ogen dit seizoen. Na negen wedstrijden heeft de hekkensluiter slechts drie punten verzameld en een doelsaldo van -54. Maar het is een lekkere opsteker voor FC Cranendonck. Vorige week behaalden ze de dubbele cijfers tegen SV Tongelre (10-0). Ook nu was dat dichtbij tegen Sterksel.

Contractverlenging van Marco Daemen

Het vertrouwen bij FC Cranendonck, de ploeg uit Soerendonk en Gastel, werd afgelopen week al uitgesproken met een verlenging van de overeenkomst met hoofdcoach Marco Daemen. Samen met hem wil de ploeg vooruitgang gaan boeken, nadat ze afgelopen seizoen degradeerden uit de 4de klasse. "Zijn toewijding en vakmanschap hebben een positieve invloed gehad op het team en de club en we zijn ervan overtuigd dat dit extra seizoen ons in staat zal stellen om verdere vooruitgang te boeken", zegt de club over de verlenging van het contract.

Programma van FC Cranendonck

FC Cranendonck staat momenteel op de zesde plek, met zestien punten na negen wedstrijden. De volgende horde is VV DEES uit Wintelre, op zondag 3 december om 14.30 uur op sportpark De Braken.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie