Luister
muziek
29 november 2023 - 08:51
Deel dit artikel:

Cabarettrio neemt Kerstmis op de hak in kerstspecial in De Smeltkroes

Dat het kerstfeest veel te serieus genomen wordt en daarom bij menigeen leidt tot stress, was aanleiding voor de cabaretiers Thijs van de Meeberg, Remy Evers en Marco Lopes om als cabarettrio Un, Dos, Stress een voorstelling te maken rondom dit thema.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

In 'De Grote Un, Dos Stress Kerstspecial' spelen zij allerlei sketches rondom Kerst, waarbij relativering daarvan voorop staat. Doel is om weer helemaal opgelucht de Kerstperiode in te gaan. Op zaterdag 16 december staan ze met deze voorstelling in De Smeltkroes.

Kerstspektakel

De feestdagen saai, eindeloos of zelfs beangstigend? Dat vonden het cabarettrio Un, Dos, Stress in ieder geval wel. Daarom kwam er “De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial”. Disclaimer: het voorkomt niet de gourmet bij je schoonfamilie, maar het maakt het wel dragelijk. Na het zien van dit vervreemdende kerstspektakel zullen de feestdagen nooit meer hetzelfde zijn. De arrenslee zit vol doemscenario’s, de meest krankzinnige Top2000 ooit, het werkelijke verhaal van de drie koningen, een soort wijnproeverij en allerhande kerstwensen. Deze voorstelling is de snelste en relativerendste weg naar ultiem kerstgevoel. Enkele reis, dat wel. Komt allen tezamen, want met kerst mag niemand alleen zijn.

Neem je eigen kerstbal mee

Deze nogal disruptieve voorstelling staat op 16 december op de planken van De Smeltkroes, kaarten zijn te koop op akdesmeltkroes.nl of aan de kassa, voorafgaand aan de voorstelling die om 20:30 u begint. AK de Smeltkroes maakt deze avond bovendien extra feestelijk met een hapje en een drankje voor alle bezoekers. Daarnaast vragen we aan eenieder om één eigen kerstbal mee te nemen naar de voorstelling, en zo een kleine bijdrage te leveren aan de eindejaars-ambiance: een mooie, door de bezoekers zelf versierde kerstboom.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie