Luister
muziek
1 december 2023 - 05:42
Deel dit artikel:

Wensbomen terug in Maarheeze, maar ze hebben hulp nodig

Vanaf december 2017 stonden er, op diverse plekken tijdens de feestdagen, in Maarheeze wensbomen. Daarin konden wensen worden gehangen voor of van inwoners van Maarheeze.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Samen met de Sociaal Makelaar heeft de werkgroep een heleboel mensen kunnen verrassen. Het was steeds een enorm succes. Elk jaar zijn er mensen, die het verdienden, in het zonnetje gezet. Ook dit jaar wil de werkgroep weer de mogelijkheid bieden om wensen aan te melden. Dit kan middels verschillende wensbomen in het dorp, maar ook digitaal.

Op 8 december worden er op verschillende plaatsen (de Smeltkroes, Marishof, Onze School en het Medisch Centrum) wensbomen neergezet en kunnen de wensen erin worden gehangen. Ook kan men vanaf die dag digitaal wensen insturen via wensboommaarheeze@gmail.com. Op 12 januari 2024 eindigt de actie.

Draag je dit initiatief een warm hart toe en kun je een financiële bijdrage doen? Dan kun je het geld overmaken op rekeningnummer NL06RABO0142618756 ter attentie van Stichting Project Organisatie Sociaal Netwerk Cranendonck onder vermelding van 'Wensboom'.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie