Gebroeders Verhoeven leggen basis voor solide overwinning van VV Maarheeze

De laatste thuiswedstrijd van VV Maarheeze in 2023 werd feestelijk afgetrapt met de carnavalsprinsen van de Muuzevangers. Dit vrolijke begin werd door de thuisclub beantwoord door het benutten van de eerste twee mogelijkheden.

cranendonck24
  / VV Maarheeze
  • Beeld - Hennie Roosen

Na elf minuten scoorde Braïem Verhoeven en vier minuten later zette broertje Remy via een penalty de 2-0 op het scorebord.

De betere kansen bleven voor VV Maarheeze maar FC Oda kreeg meer en meer het betere van het spel. Pas na een uur spelen wist FC Oda via de sterk spelende Bryan Janga de aansluitingstreffer op het bord te zetten: 2-1.

Deze tegentreffer bracht Maarheeze niet uit het evenwicht. Al in de 66ste minuut scoorde Remy Verhoeven voor de tweede keer: 3-1. Vanaf dat moment hield Maarheeze de controle over de wedstrijd en via Cas Baudoin werd de score uitgebouwd tot de uiteindelijke eindstand 4-1.

Wederom staat VV Maarheeze met een ongeslagen status in de thuiswedstrijden op plaats 4 in de 4de klasse. Komende zondag wacht de vroege uitwedstrijd om 12.30 uurtegen de naast hogere opponent Liessel.