Luister
muziek
8 december 2023 - 11:39
Deel dit artikel:

Vrijwilligers gezocht! Dit zijn openstaande vacatures in Cranendonck

De Vrijwilligerscentrale Valkenswaard is onderdeel van Cordaad Welzijn en ondersteunt de vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties bij hun werk. In dit maandelijkse overzicht vind je een selectie van de vrijwilligersvacatures die er zijn in Cranendonck.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

Als je op de titel klikt vind je meer informatie over de vacature.

Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ)

Cordaad Welzijn start een vrijwillige palliatieve terminale zorg (VPTZ) in Valkenswaard en is daarvoor op zoek naar vrijwilligers die iets willen betekenen voor mensen in de laatste levensfase. Denk hierbij aan het ondersteunen en ontlasten van de mantelzorgers, het bieden van aanwezigheidshulp en het uitvoeren van lichte zorgtaken (kopje koffie zetten, boterham smeren, e.d.). Er is afstemming met bestaande VPTZ trajecten van Cordaad Welzijn in andere gemeenten. Daar is ook de mogelijkheid om alvast mee te lopen, ervaring op te doen en uit te wisselen. Je werkt vrijwel altijd zelfstandig, maar er is wel voortdurend afstemming mogelijk met andere vrijwilligers en de (vrijwillige) coördinatoren. Vaak vorm je met een of twee mede-vrijwilligers een groepje waar mantelzorgers op terug kunnen vallen en waarmee je afstemt wanneer en welke ondersteuning nodig is. Heb je interesse of wil je meer informatie? Laat het weten.

Vrijwillige chauffeurs

ANWB AutoMaatje is een vervoersservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten, die geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer en niet terug kunnen vallen op hun netwerk, op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. Cordaad Welzijn zoekt vrijwillige chauffeurs die het leuk vinden om mensen rond te rijden van A naar B. Als chauffeur ontvang je een vergoeding van €0,35 cent per kilometer.

Financieel administratief medewerker

Over Rood is een vrijwilligersorganisatie die al bijna 10 jaar landelijk zzp’ers en kleine ondernemers helpt om weer overzicht en inzicht in hun financiën te krijgen. Niet door de problemen over te nemen, maar door te coachen en samen te werken. Over Rood zoekt een financieel administratief medewerker die zijn/haar kennis en ervaring wil inzetten om zelfstandige ondernemers te helpen. Als financieel administratief medewerker ondersteun je de cliënten van onze trajectmanagers om de administratie op orde te brengen. Je geeft deze ondernemers overzicht in hun administratie en eventuele schulden. Je helpt ze de draad weer op te pakken. Waar nodig heb je in samenwerking met de cliënt contact met de boekhouder, schuldeisers, curatoren en/of de Belastingdienst.

Dagcentrum Stokerwei

Valkenhof locatie Stokerwei zoekt vrijwilligers die het leuk lijken om op iedere woensdag te ondersteunen in het dagcentrum. Stokerwei is een kleinschalig dagcentrum, gelegen in een wijk in Dommelen. Het biedt mensen met cognitieve en lichamelijke beperkingen een uitkomst om te genieten van een leuke onbezorgde dag. Het professioneel team zorgt ervoor dat er veel soorten activiteiten worden aangeboden en dat er samen een gezellige maaltijd genuttigd kan worden. Activiteiten zoals: bewegen, schilderen, mozaïeken, kaarten maken, bakken, quizzen, etc. De tijden zijn van 10:00-15:00 uur. Het is ook mogelijk om één dagdeel vrijwilligerswerk te komen doen.

Communicatie

Wijkcommissie Hoge Akkers zoekt een vrijwilliger voor de communicatie. Als communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van de website, het schrijven en versturen van de nieuwsbrief en het contact met de bewoners en andere belanghebbenden. Je werkt samen met een gezellig en betrokken team van vrijwilligers die zich inzetten voor de leefbaarheid en veiligheid van de wijk.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie