Luister
muziek
8 december 2023 - 05:59
Deel dit artikel:

Nieuwe groepen van Maak Rimpels, nu ook in Maarheeze

Als je als 65-plusser nog zo lang mogelijk onafhankelijk en zelfstandig wilt blijven, is het brede preventieprogramma Maak Rimpels iets voor jou. Hiervoor komen drie nieuwe groepen in Maarheeze, Leende en Heeze.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Het wordt gratis aangeboden door de gemeente, in samenwerking met de ziektekostenverzekeraars en huisartsenorganisaties. Je betaalt alleen de koffie en thee.

Maak Rimpels bestaat uit vier programmaonderdelen: 'Positieve Gezondheid', ze komen vier keer bij elkaar om inzicht te krijgen in hun brede gezondheid. 'Digivaardigheid', ze ontdekken in zes bijeenkomsten de smartphone, surfen veilig op het internet en introduceren nuttige apps om zelfstandig en actief te blijven. 'Vitaliteit', ze verbeteren in twee keer acht bijeenkomsten onze balans, kracht en flexibiliteit onder begeleiding van een ervaren beweegcoach, omdat samen bewegen zoveel leuker is. En 'Samenredzaamheid', met elkaar maken ze in vier bijeenkomsten afspraken over hun samenredzaamheid en leren digitaal in verbinding te blijven met de groep.

Aanmelden voor Maak Rimpels in Maarheeze

Begin januari starten er nieuwe Maak Rimpels-groepen in Maarheeze (10 januari), Leende (11 januari) en Heeze (15 januari). Je kunt je aanmeldingen via de website van Maak Rimpels via de knop 'Inschrijven' of contact opnemen met jouw lokale Maak Rimpels-contactpersoon (Wil Thijssen (06-53749880), Cintha Bax (06-20418416) of Elly de Bruijn (06-20930968)).

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie