Luister
muziek
12 December 2023 15:06
Deel dit artikel:

Bokkenblaaike valt weer in de bus: ‘Adverteerders maken het mogelijk’

Het kan op zaterdag bij het Prinsenbal zo laat of zo vroeg worden als het wil, maar op zondag 17 december zijn de mannen en de vrouwen van de Raad van Elf van CV Buulder Buk weer vroeg present. Ze zullen dan namelijk weer massaal de straat op gaan om in Budel elke brievenbus te voorzien van een goed gevuld Bokkenblaaike.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Monique Duisters
Advertentie

Natuurlijk kan iedereen dan ook meteen zien wie er op de voorpagina staat of staan te pronken en komend carnaval voorop gaan in alle polonaises. Zaterdagavond wordt namelijk de nieuwe prins(es) bekendgemaakt van CV Buulder Buk.

De redactie heeft weer hun opperste best gedaan om alle wetenswaardigheden over carnaval in Budel te verzamelen in het Bokkenblaaike. Dus ook hoe je bijvoorbeeld nog aan kaarten kunt komen van de Buulse Zittingen. “Dank aan alle adverteerders en begunstigers die het mogelijk hebben gemaakt dat we deze uitgave kosteloos aan alle bokken en geiten kunnen verstrekken”, zegt Buulder Buk. Spot jij ook Cranendonck24 in het carnavalsblad?

Bezorging van carnavalskrant in Budel

Let wel op als je een nee-nee-sticker op je brievenbus hebt geplakt. Buulder Buk: “Dan zullen we je moeten overslaan.” Als je alsnog een Bokkenblaaike wenst te ontvangen, moet je de sticker even afdekken of verwijderen, of op de uitkijk gaan liggen en een exemplaar vragen aan de bezorger. Je kunt ook de komende week even binnenlopen bij Veldsink Van Hunsel en Govers op het Capucijnerplein in Budel. Daar kunnen tijdens kantoortijden Bokkenblaaikes worden opgehaald. Mocht er mogelijk iemand een te zwaar hoofd hebben om op zondag al op pad te gaan, geef hem of haar dan in elk geval nog tot woensdag om bij te komen en alsnog het Bokkenblaaike te bezorgen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie