Luister
muziek
2 april 2024 - 08:17
Deel dit artikel:

Zo houd je meer geld over (tips)

Wil je meer geld overhouden aan het eind van de maand? Wil je gebruikmaken van de sociale voorzieningen en hulpregelingen waar je recht op hebt? Wil je advies krijgen van een deskundige over je financiële situatie? Dan is de Voorzieningenwijzer van de gemeente Cranendonck iets voor jou.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

De Voorzieningenwijzer is een online tool die je in een paar minuten laat zien welke landelijke en Cranendonckse steunmaatregelen er voor je zijn. Denk aan toeslagen, vergoedingen, gemeentelijke minimaregelingen en speciale fondsen. Je kunt ook tips krijgen om te besparen op je vaste lasten, zoals energie, verzekeringen en belastingen.

Je kunt de Voorzieningenwijzer gratis en anoniem gebruiken op datgeldtvoormij.nl/gemeente/cranendonck. Bij Cordaad Welzijn kun je een gratis adviesgesprek aanvragen. Zij kunnen je helpen om de voorzieningen aan te vragen of om je budget op orde te krijgen. Een afspraak maken kan op de website datgeldtvoormij.nl/gemeente/cranendonck/ onder het kopje 'Samen doen'. Ook kun je telefonisch een afspraak maken met Cordaad via nummer 0495-592553. Bellen kan op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie