Luister
muziek
2 april 2024 - 15:19
Deel dit artikel:

Gemeente komt met bakfiets naar Budel en Gastel: 'Wat maakt ons Cranendonck?'

Wat maakt ons Cranendonck? Met die vraag staat de gemeente binnenkort in Budel en Gastel. Laat je ideeën en dromen over jouw dorp en onze gemeente horen en bepaal mee hoe Cranendonck er in 2040 uitziet.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Gemeente Cranendonck
Advertentie

Hoe denk jij bijvoorbeeld over wonen, bereikbaarheid, vrije tijd en werken in de toekomst? Gemeente Cranendonck fietst komende weken langs álle dorpen van Cranendonck. Breng een bezoek, praat mee en drink met ons een bakje koffie.

6 april: Budel en Gastel

Woon je in Budel of Gastel? Dan gaan we graag op zaterdag 6 april met jou in gesprek.
Breng een bezoek aan onze denk-mee tent op de volgende locaties en tijden:

  • Budel, Markt, 10.00 tot 12.00 uur
  • Gastel, Sint Cornelisplein, 14.00 tot 16.00 uur

De inbreng van inwoners, ondernemers en de informatie uit de dorpsvisies neemt de gemeente Cranendonck mee in hun omgevingsvisie. "Hierin wordt omschreven wat we gaan doen om onze gemeente nog mooier, gezonder en aantrekkelijker te maken. Door antwoord te geven op vragen als; Hoe moeten onze dorpen eruitzien? Wat vinden we belangrijk in onze omgeving? En welke plek heeft Cranendonck in een regio die groeit? De omgevingsvisie is van en voor ons allemaal: het helpt inwoners en gemeente Cranendonck in het maken van goede plannen voor de toekomst", aldus de gemeente.

Benieuwd wat andere inwoners vertelden?

Eerder waren ze al te vinden in Soerendonk en Maarheeze. Bekijk de video terug over wat volgens deze inwoners ‘ons Cranendonck maakt’ op cranendonck.nl/omgevingsvisie. Op 20 april is de gemeente te vinden in Budel-Schoot en Budel-Dorplein.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie