Luister
Live
20 november 2020 - 06:17
Deel dit artikel:

Annie Jacobs toont prachtigste schilderijen in De Borgh | FOTO'S

Nog tot het eind van het jaar kun je genieten van de kunstwerken van Annie van Hunsel-Jacobs in De Borgh in Budel. De Budelse schilderes heeft haar werken tentoongesteld in een coronaproof expositie.

cranendonck24 / - • Beeld - Jos Meusen

Het is te bezoeken tijdens de openingstijden van De Borgh in Budel. De toegang is gratis. Haar schilderijen zijn in Budel en omstreken al jarenlang een bekend begrip. Felle kleuren, krachtig en dynamisch, dan weer rustig en minder fel van toon. De compositie is altijd boeiend en soms wordt aan de abstracte werken een realistisch beeld toegevoegd. Je fantasie wordt vast en zeker geprikkeld door haar kunstwerken.

Tijdens de expositie worden er ook verjaardagskalenders met haar kunstwerken erop verkocht. De gehele opbrengst hiervan gaat, na aftrek van de kostprijs, volledig naar twee goede doelen. Dit zijn Stichting Matchis, het Nederlands centrum voor stamceldonoren, en Haarwensen, helpt kinderen die kaal zijn door ziekte of behandeling aan een mooi haarstukje of pruik.

Meer info
Wil je meer weten dan kun je contact opnemen via een mail naar annievhunsel@hotmail.com. Of neem een kijkje op annabelsatelier.nl. De expositie is van 2 november tot 31 december 2020 gratis te bezoeken.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug