Luister
Live
19 november 2020 - 22:46
Deel dit artikel:

Richard van de Kerkhof vertrekt als coach van VV Maarheeze

VV Maarheeze en Richard van de Kerkhof hebben in goed onderling overleg besloten om aan het einde van dit seizoen de samenwerking te beëindigen. Van de Kerkhof stond drie seizoenen aan het roer als hoofdtrainer.

cranendonck24 / - • Beeld - VV Maarheeze

In die seizoenen heeft hij geïnvesteerd in een jonge selectie met veel potentieel. In deze periode heeft Van de Kerkhof daarnaast ook een sterke bijdrage geleverd aan het uitbouwen van de jeugdafdeling van Maarheeze. Zijn inzet voor de club wordt binnen de gehele vereniging enorm gewaardeerd.

“Richard van de Kerkhof heeft bij Maarheeze laten zien dat hij in mum van tijd er in slaagt een goede groep te formeren. Wij gunnen Richard dat hij zijn ambitie op een hoger niveau kan waarmaken”, staat in een persbericht te lezen.

Op zoek naar vervanger
VV Maarheeze gaat nu op zoek naar een ambitieuze opvolger die voldoende oog heeft voor de verenigingscultuur, waarin naast prestaties saamhorigheid een grote rol speelt. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich melden bij de technische commissie via een mail naar technischecommissie@vvmaarheeze.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug