Luister
Live
21 november 2020 - 14:22
Deel dit artikel:

Commissievergadering op 1 december live te volgen

Op dinsdag 1 december 2020 vindt er een commissievergadering plaats. Deze vergadering start om 19.30 uur in het gemeentehuis in Budel. De vergadering is live te volgen.

cranendonck24 / Gemeente Cranendonck • Beeld - Jos Meusen

In de raadsvergadering besluit de raad over voorstellen van het college. Om tot een goed besluit te komen of om op de hoogte te blijven van lopende zaken, is er twee weken voor de raadsvergadering een vergadering van de adviescommissie. Tijdens deze commissievergadering verzamelen de raadsleden informatie en kunnen zij een (voorlopig) standpunt meedelen.

Aanmelden en meepraten
Door de landelijke maatregelen vanwege het coronavirus is de vergadering niet toegankelijk voor publiek. Inwoners en vertegenwoordigers van verenigingen en instellingen kunnen worden uitgenodigd of zich aanmelden om mee te praten tijdens de bespreking van een onderwerp in de vergadering van de adviescommissie. Aanmelden kan tot 24 uur voor het begin van de vergadering. Voor meer informatie of om je aan te melden, voor het meepraten tijdens de vergadering, neem je contact op met de griffier Peer-Jan Bemelmans via p.bemelmans@cranendonck.nl of 0495-431134.

Live volgen
De vergadering is live te volgen via DEZE LINK.
Onder voorbehoud van wijzigingen. Kijk voor de meest actuele agenda en bijbehorende stukken op www.cranendonck.nl/raadsinformatie.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug