Luister
Live
4 mei 2021 - 09:24
Deel dit artikel:

Deze personen zijn uitgeschreven, omdat ze spoorloos zijn

Uit onderzoek van de gemeente Cranendonck blijkt dat onderstaande personen niet meer woonachtig zijn op het adres waar zij volgens de Basisregistratie personen (BRP) staan ingeschreven. Zij hebben niet voldaan aan de verplichting om binnen vijf dagen na adreswijziging of binnen vijf dagen voor vertrek naar het buitenland hiervan schriftelijk aangifte te doen bij de gemeente.

cranendonck24 / Gemeente Cranendonck • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck hebben het voornemen per de hieronder aangegeven datum de volgende personen uit te schrijven uit de Basisregistratie personen:

O.K. Kasonga - 03-05-2020 - Randweg-Oost 32, Budel - 01-05-2021
Merhawi Mebrhtu Mgos - 01-01-1998 - Randweg-Oost 32, Budel - 11-05-2021

Wordt jouw naam hierboven genoemd of weet je waar bovenstaande personen verblijven, neem dan contact op met de gemeente via 14-0495 of mail klantencontact@cranendonck.nl. Als de gemeente binnen vier weken geen reactie heeft ontvangen, schrijft zij de bovenstaande personen uit naar ‘vertrokken met onbekende bestemming (VOW)’.

Consequentie
Een eventuele ambtshalve uitschrijving uit de BRP kan tot gevolg hebben dat onderstaande personen geen documenten (reisdocumenten, rijbewijs) meer kunnen aanvragen. Ook huurtoeslag, zorgtoeslag, kindertoeslag of een andere vorm van uitkering of financiële ondersteuning kunnen worden stopgezet. Daarnaast kan het gevolgen hebben voor de opbouw van AOW. Het is belangrijk om op het juiste adres ingeschreven te staan.

Meer informatie over de procedure, bezwaar maken en beroep indienen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug